Blog Taekwondo Oosterhout

Blog Taekwondo Oosterhout

Talentactiviteiten

NieuwsGeplaatst door Mohamed Aarab 15 dec, 2014 21:36

Regionaal Trainings Centrum Eindhoven

Afgelopen donderdag 11 december was de kick-off meeting van het regionale topsportcentrum taekwondo in Eindhoven, waarbij namens de TBN onder meer bestuurslid Marcel Vossen en bondstrainer Soerin Jagbandhan aanwezig waren.

Topsport Brabant (fusering Olympisch netwerk Brabant en CTO Eindhoven) gaat in samenwerking met de TBN via een programma-gestuurde wijze talenten en coaches ondersteunen uit de regio Zuid.

Tijdens de startbijeenkomst in het Pieter van de Hoogenband sportstadion werd door Sandra Temmerman van Topsport Brabant uitleg gegeven over de opzet en de programma gestuurde wijze van ondersteunen in de leerlijnen medisch, krachttraining, voeding, topsportleefstijl, prestatiegedrag, anti-doping en coaching. In samenwerking met NOC*NSF en de provincie Noord-Brabant hebben zij hiervoor een team van experts kunnen aanstellen ter ondersteuning op ons regionale talentenprogramma.

Onder leiding van bondstrainer Mimoun el Boujjoufi zal structureel getraind gaan worden op donderdagavond in de dojang, gecombineerd met fysieke training in het Olympic Training Centre en gekoppeld aan het inloopspreekuur van Topsupport. De informatieverspreiding naar de sporters en de afspraken tussen de leerlijnen en de sporters zal namens de TBN door de heer Patrick Heller worden gedaan.

De Taekwondobond Nederland ziet uit naar de samenwerking met Topsport Brabant en verwacht dat dit een aanzienlijke positieve bijdrage zal leveren aan onze topsportambities.

Bron TBN

Foto's: http://foto.taekwondo-oosterhout.nl/#!album-213  • Reacties(0)//blog.taekwondo-oosterhout.nl/#post209